terug naar nwz.nl

Bijeenkomst Stoppen met roken: wat kunt u zelf doen?

25.03.2024
Bijeenkomst Stoppen met roken: wat kunt u zelf doen?

Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert in samenwerking met Peukuit.nl een bijeenkomst over stoppen met roken, in het kader van de ‘Wereld Niet Roken Dag’. Wilt u meer weten wat u zelf kunt doen om de eerste stap te zetten? En hoe u het stoppen met roken volhoudt? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst:

  • wanneer: donderdagavond 30 mei 2024
  • hoe laat: 19:30 tot 21:00 uur, de zaal opent om 19:15 uur
  • waar: locatie Alkmaar, Pieter van Foreestzaal


Programma
Specialisten K. Grijm (longarts), M. Minneboo (cardioloog in opleiding) en B. van der Veen (neuroloog) zijn als sprekers aanwezig om u van alle informatie te voorzien rondom uw gezondheid en roken: enerzijds de gevaren en anderzijds de grote gezondheidsvoordelen die u gaat ervaren wanneer u stopt. Er wordt stilgestaan bij de positieve effecten van stoppen met roken bij onder andere longproblemen, hart- en vaatziekten en breinschade.

Deskundige A. Veldt is als Stoppen-met-roken-coach aanwezig om u mee te nemen in alle praktische tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan met stoppen met roken.
Tot slot is er ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen. 

Locatie: Pieter van Foreestzaal, Alkmaar
U bereikt de Pieter van Foreestzaal het gemakkelijkst via de ingang Metiusgracht.

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. Hiervoor kunt u contact opnemen met A. Veldt, bij voorkeur via e-mail: anitaveldt@peukuit.nl. Vermeld in uw mail het aantal personen waarmee u komt. Belt u liever? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 072 – 781 0028. Zo nodig kunt u de voicemail inspreken. 

Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?