terug naar nwz.nl

Hart & Vaatcafé met het thema ‘Dress Red Day’

13.09.2019
Hart & Vaatcafé met het thema ‘Dress Red Day’

Het hart-long centrum van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert in samenwerking met de Harteraad op maandag 30 september op locatie: Alkmaar een Hart & Vaatcafé in het kader van ‘Dress Red Day’. Ze sluiten hiermee aan bij Dress Red Day, een landelijke actie van de Hartstichting, waarmee elk jaar aandacht gevraagd voor hart- en vaatproblemen bij vrouwen.

Programma

Cardiologen Sanneke de Boer (hartfalen cardioloog) en Stefan Timmer (ritme cardioloog) zullen aandacht besteden aan de risicofactoren van hart- en vaatziekten en de uitingen hiervan. Ziekenhuisapotheker Cor Venema vertelt meer over hart medicatie. Ten slotte deelt ervaringsdeskundige Patricia Vlasman haar verhaal. Het programma wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Wanneer: maandag 30 september
Tijd: van 15:00 uur tot 17:00 uur (inloop vanaf 14:45 uur)
Waar: Pieter van Foreestzaal (locatie Alkmaar)

 * Het evenement in Den Helder dat gepland stond op vrijdag 27 september is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. Deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de bijeenkomst in Alkmaar op 30 september. 

Aanmelden

Voor het bijwonen van het Hart & Vaatcafé is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar wb.bos@nwz.nl. De toegang is gratis.