terug naar nwz.nl

Patiëntenpanel hart-long centrum

Voelt u zich betrokken bij ons hart-long centrum en wilt u graag vanuit uw patiëntervaring meedenken over nieuwe ontwikkelingen om de zorg van ons centrum te verbeteren? Dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden van ons patiëntenpanel. Om uw ideeën en wensen te horen zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden die graag willen participeren in het panel.

Als lid van het panel wordt u een aantal keer per jaar benaderd of u mee wilt doen aan “huiskamer” gesprekken, (online) onderzoek, meedenken in een verdiepingssessie of meewerken aan een nieuw initiatief. Per keer kunt u besluiten of u wilt deelnemen of niet, want deelname is vrijblijvend. Ook krijgt u een aantal keer per jaar een terugkoppeling van de resultaten van de verschillende onderzoeken en initiatieven. De antwoorden en reacties die u via het panel geeft worden anoniem verwerkt. Uw persoonlijke gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt en daarmee is uw privacy gewaarborgd.

Voelt u zich aangesproken om uw ervaringen met ons te delen en vindt u het leuk om samen met ons de zorg in het hart-long centrum te verbeteren?

Meld u dan aan voor deelname en stuur een e-mail aan wb.bos@nwz.nl o.v.v. Patiëntenpanel.