terug naar nwz.nl

Samen beter: Zinnige Zorg Award

20.05.2016
Samen beter: Zinnige Zorg Award

Het CVRM zorgprogramma voor het begeleiden van patiënten met hart- en vaatziekten in onze regio is genomineerd voor de Zinnige Zorg Award van VGZ.
 
Samen beter
In samenwerking met  onze specialisten (internisten en cardiologen) en huisartsen heeft HONK regionale afspraken en een kwaliteitssysteem opgesteld voor de behandeling van patiënten met hart- en vaatziekten. HONK ondersteunt huisartsen met een intensief begeleidingsprogramma bij de levering van zorg rond hart- en/of vaatziekten. Onze specialisten ondersteunen HONK met 1x in de 3 weken een specialistisch spreekuur op de huisartsenpost voor extra medische adviezen. Over deze samenwerking tussen de eerste en tweede lijn is VGZ lovend.
 
VGZ Zinnige Zorg Award
Elk jaar zoekt VGZ naar voorbeelden van betaalbare zorginitiatieven en samenwerkingen die de patiënt centraal zet en verspilling en overdaad vermijdt. De tien genomineerden maken kans op 3 prijzen: 10.000 euro voor de winnaar (gouden award), 5.000 euro voor  de zilveren award en 2.500 euro voor de bronzen award. De winnaars kunnen hun prijs besteden aan zorgvernieuwing
 
Ook trots op deze regionale samenwerking?
Stemmen kan tot en met 5 juni